joi, 4 noiembrie 2010

Singuri pe drum uneori


Ce poti sa le doresti celor dragi de ziua lor? De cele mai multe ori vorbele pot parea atat goale! Si cu ce cuvinte ai putea sa le spui tot ceea ce e in sufletul tau?

Poate ca ar trebui doar sa ii privim in ochi si nu rostim nimic. Si atunci vor intelege! Vor vedea acolo toata dragostea si recunostiinta, toate amintirile impreuna, toate clipele frumoase, toate momentele in care ti-au fost alaturi, la bine si la greu.

Poate ca ar trebui sa le reamintim ca suntem aici. Ca nu sunt singuri, ca nu vor fi niciodata singuri, ca o sa ramanem cu ei, chiar daca vom fi departe.

Fiecare dintre noi avem un un drum in viata. De cele mai multe ori drumurile noastre se intrepatrund cu alte drumuri, ale altor oameni, iar acesta e un dar pe care viata ni-l face la fiecare pas. Uneori bantuim aiurea, orbecaind pe carari intunecate si cand ne asteptam mai putin o mana straina ne prinde mana si ne calauzeste pasii spre lumina. Apoi se desprinde usor din mana ta si pleaca mai departe, lasandu-ti in palma doar o senzatie de caldura. Uneori acei oameni revin in viata ta, ca sa te scoata iar la liman. Alteori iti fac cu mana din departari, iti trimit cate un semn ca sa ii stii acolo, undeva aproape de linia orizontului tau.

De ziua lor iti aduci aminte de toate cate vroiai sa le spui... si atunci aproape ca nu iti mai gasesti cuvintele.
Si te gandesti ca poate, de aceea exista o zi, o zi anume a fiecaruia dintre noi, in care toti cei dragi se gandesc la tine si iti ureaza "La multi ani!"

Niciun comentariu: