miercuri, 1 iulie 2009

Votati RETEZATUL la New 7 Wonders!


Parcul Naţional este singurul loc din ţară nominalizat în campania „New 7 Wonders“. Cele 77 de semifinaliste vor fi aflate pe 7 iulie. În 2008, noua campanie N7W a luat în considerare nu mai puţin de 430 de nominalizări din 224 de ţări.
Cea de-a doua etapă a campaniei se derulează până pe 7 iulie. În această fază, vor fi alese, pe baza votului exprimat pe site-ul organizatorilor, primele 77 de posibile minuni naturale. În următoarea etapă, o comisie specială condusă de fostul director general al UNESCO, Frederico Mayor, va alege cele 22 de finaliste, ale căror nume va fi cunoscut pe 21 iulie.
Cele şapte minuni naturale ale lumii vor fi alese apoi tot în urma voturilor exprimate pe internet, până în 2011, timp în care Fundaţia N7W va vizita şi va prezenta lumii întregi fiecare dintre obiectivele ajunse în faza finală.
„Sloganul nostru este «Dacă vrem să salvăm ceva, mai întâi trebuie să-l apreciem cu adevărat». O mai bună conştientizare înseamnă că aceste comori naturale pot fi mai bine conservate pentru generaţiile viitoare“, se arată într-un comunicat al Fundaţiei „New 7 Wonders“. Adresa la care il puteti vota este :

Niciun comentariu: