miercuri, 10 iunie 2009

Raluca

Totul a pornit de la un e-mail trimis de ea care mie la inceput mi s-a parut tare amuzant si caruia nu ii vedeam nici o finalitate pentru ca, la acel moment cursa de pe Lacul Baneasa parea ceva tare indepartat. Si i-am raspuns repede si oarecum in gluma ca daca tot ofera doua locuri pe canapea in sufrageria ei, m-as baga si eu. Ca eu o vreau daca si ea ma vrea si...m-a vrut! Am ocupat singura cele doua locuri oferite cu o generozitate si o gratie demne de secolul trecut.
A fost o gazda perfecta si in casa ei m-am simtit minunat si rasfatata cum mi s-a intamplat de putine ori.
Nu incetez sa ma mir cate ocazii de a cunoaste oameni minunati iti ofera viata.
Acum aproape doua luni cand am aplicat pentru tabara de voluntari de la Busteni, nici nu imi imaginam cate lucruri frumoase mi se vor intampla...ceea ce dovedeste ca niciodata nu e prea tarziu sa crezi ca viata e plina de surprize.
Iti multumesc, Raluca, pentru caldura cu care m-ai primit, pentru sufletul tau bun si sper ca ma vei vizita si tu intr-o buna zi! Pana atunci, multe salutari de bine lui Catalin si pe curand!

Un comentariu:

Raluca spunea...

Draga de Eva, draguta ca intotdeauna...
Mi s-a parut un gest de bun simt pentru niste oameni de la care am invatat multe, nu i-am acordat asa o conotatie deosebita.
Si in plus, canapeaua s-a simtit si ea foarte utila. Am facut deci 2 fapte bune :P

Si painea facuta in casa de Eva, super buna. Si prezentarea in stergar din bumbac (old school), de mare exceptie.

Te pup, mi-e dor de veselia ta.
Raluca